ALDE Sector 3 își deschide ușile pentru tine!


11181691_859350500786311_1205792364390737140_nAi o idee sau un proiect pentru comunitatea ta? Crezi că poți face lucrurile să funcționeze mai bine? ALDE Sector 3 își deschide ușile pentru tine!

Considerăm că alegerile din 2016 pot și trebuie să fie momentul în care partidele să înceapă un proces amplu de recredibilizare în fața românilor!
Știm bine că acest lucru se poate întâmpla doar dacă formațiunile politice și candidații de anul viitor sunt dispuși să facă o altfel de politică. Modelul ”clasic” de funcționare al politicii românești de până acum nu mai are viitor și nici nu trebuie să ne gândim să îl resuscităm!
În acest sens, ALDE va oferi posibilitatea oricărui român interesat de politică, care impărtășește valorile și principiile noastre liberale, care vor și cred că pot face lucrurile să funcționeze mai bine în interesul comunității pe care vrea să o reprezinte, să vină alături de noi.
Vrem să contribuim, alături de cei care vor avea curajul și disponibilitatea să facă acest pas, la recredibilizarea atât de necesară a partidelor politice românești.
Concret: ai un proiect/ o idee/ dorința de a te implica în politică? Vrei să încerci să faci lucrurile să meargă mai bine pentru comunitatea ta? Nu mai sta și comenta de pe margine și hai în ALDE!
Caută-ne pe Facebook Voicu Ion Valentin, vezi adresa și hai la o cafea la sediul nostru!

Completeaza formularul din contact si te vom contacta noi!