Consilierii ALDE Sector 3 rezolvă problemele cetățenilor


12032162_758480654280396_4492179285306254514_nLa apelul de astăzi, de pe social media al unui cetățean din Sectorul 3, lansat către primarul Robert Negoiță, răspunsul cel mai promt, care a generat și rezolvarea problemei în timpul cel mai scurt, a venit din partea consilierului local ALDE Valentin Voicu.

În jurul orei 09.30, un localnic al Sectorului 3 a postat un apel în mediul online cu privire la prezența unor câini fără stăpân în zona Morarilor/Basarabia. Apelul a fost adresat în primul rând primarului Sectorului 3, domnul Robert Negoiță, candidatului MP la Primăria Sectorului 3 – Cristian Petrescu, candidatului independent Tiberiu Poparad, dar și consilierului local ALDE Sector 3 – Valentin Voicu. Practic, localnicii din zonă erau deranjaţi de lătratul zgomotos al patrupezilor fără stăpân, motiv pentru care au înaintat autorităţilor locale numeroase sesizări.

De data aceasta, singurul reprezentant al primăriei care a răspuns apelului online al cetăţenului nemulţumit a fost consilierul local, din partea ALDE, Voicu Valentin, care a contactat Asociația Pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

„Reprezentanţii asociaţiei au rezolvat situația în circa jumătate de oră de la preluarea sesizării. Drept mulţumire, chiar şi pentru o astfel de problemă, persoana care a făcut sesizarea online a ţinut să mă felicite, tot online. Ca o partanteză, deși cetățenii l-au chemat pe Cristi, cum ne îndeamnă domnul candidat Petrescu pe site-ul său, încercând să folosească clipul viral „Cheamă-l pe Cristi„, creat în scopuri electorale, neavând originalitatea de a crea unul propriu, această chemare a rămas fără răspuns. Domnul Cristi a primit mesajul, însă nu a răspuns la apel. În schimb, ALDE este prezent pentru cetățenii Sectorului 3”, declară Valentin Voicu, consilierul local ALDE Sector 3.