SCRISOARE DESCHISĂ adresată doamnei Cristina Pocora – candidat la funcţia de Primar al Sectorului 3


13151451_874555129339614_525760499960101086_nSCRISOARE DESCHISĂ adresată doamnei Cristina Pocora – candidat la funcţia de Primar al Sectorului 3

Stimată doamnă,

Am urmărit cu atenţie emisiunea “ Subiectiv” din dată de 10 Mai 2016 şi am constatat că nu aveţi niciun proiect propriu pentru comunitatea Sectorului 3. Ştiu că este greu să învăţaţi sectorul 3 şi să cunoaşteţi toate problemele într-o luna, de când aţi intrat în această cursă.
Vă solicit public să nu mai furaţi proiectele ALDE Sector 3 şi să promiteţi că veţi face incubatoare de afaceri pentru tinerii antreprenori.
Totodată vă comunic faptul că, în data de 30.06.2015, a fost aprobată Strategia de Dezvoltare Durabilă a Sectorului 3 pentru perioada 2014-2020 prin care aceste incubatoare de afaceri sunt prinse în urmă discuţiilor avute cu aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Sectorului 3.
Primele demersuri s-au făcut pentru înfiinţarea incubatorului de afaceri în Sectorul 3 prin care Primăria Sectorului 3 a solicitat includerea în Programul Naţional Multianual de Înfiinţare şi Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice şi de Afaceri în România şi este o iniţiativa coordonată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Cu regret constat în ultimele zile că nu aveţi un proiect pentru cetăţenii sectorului 3 şi va rog să nu mai promiteţi lucruri furate de la alţii. În cazul în care colegii dumnevoastră din consiliul local vă informau despre această strategie sigur nu făceaţi greşeala de a fură acest proiect.
Proiectul de lege privind incubatoarele de afaceri a fost aprobat ieri de către plenul Camerei Deputaţilor. Sper că aţi avut timp să votaţi acest proiect sau aţi fost prea ocupată?
Ştiu că în ultimele zile cetăţenii sectorului 3 au primit obiectivele asumate de către echipa ALDE Sector 3 prin care acest incubator de afaceri este inclus în programul de guvernare locală. Va mulţumim că apreciaţi toate materialele şi proiectele ALDE pentru cetăţenii sectorului 3 dar este a doua oară în această săptămână când ne plagiaţi.
Doamna Pocora, sunt curios dacă ştiţi cine se regăseşte în consiliul de administraţie de la faimosul ADPB S.A prin care se fac lucrările din sectorul 3? Sau mai bine spus de cine au fost propuşi directorii ADPB S.A, din 2012 până astăzi, cei pe care îi acuzaţi dumnevoastră prin emisiuni că fac nişte lucrări în sectorul 3 roşii… Este o vorbă pe care nu vreau să o spun… Cine pe cine strigă?
Cu deosebită stimă,

Valentin Voicu – Consilier Local în cadrul Primăriei Sectorului 3
Un copil al Sectorului 3
sursă foto:facebook