„Sector 3 Report” – o aplicatie gratuita pentru cetateni


12799150_470558653117647_5099884693850888871_n„Sector 3 Report” – o aplicație gratuită pentru cetățeni

 

Începând de luni, 14 martie a.c., cetăţenii Sectorului 3 pot aduce în atenția consilierului local, Voicu Valentin problemele cu care se confruntă zilnic, cu ajutorul aplicației gratuite „Sector 3 Report” pentru telefonul mobil.

Acest nou serviciu pus la dispoziţia cetăţenilor ajută la identificarea în timp real a neregulilor care se pot soluționa prin intervenţii rapide, pentru a nu pune în pericol spațiul public sau cetățenii sectorului şi de a limita eventualele pagube materiale. Aplicaţia va contribui la dezvoltarea spiritului civic al cetăţenilor şi la creşterea încrederii în operatorii de servicii publice.

„Sector 3 Report” este o aplicaţie pentru telefonul mobil sau tabletă, gratuită, simplă şi intuitivă, care permite cetăţenilor să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Sectorului 3 şi operatorii serviciilor publice locale.

Problemele punctuale din Sectorul 3, cum ar fi gropi în asfalt, câini comunitari, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, gunoi în mijloacele de transport, disfuncţionalităţi în iluminatul public, coşuri de gunoi vandalizate, vehicule abandonate, blocaje din cauza zăpezii, avarii apă rece şi caldă, canalizare înfundată etc., pot fi transmise direct de pe dispozitivul mobil către dispeceratele operatorilor de servicii publice, pentru a acţiona cu promptitudine şi a limita eventualele pagube.

Sesizările transmise vor fi însoţite de fotografie, descriere şi localizare GPS, oferind autorităţilor identificarea exactă a locaţiei incidentelor. Utilizatorii care folosesc aplicaţia pot vizualiza atât sesizările proprii cât şi pe cele transmise de alţi utilizatori.

Aplicatia „Sector 3 Report” poate fi descărcată pe telefonul mobil sau tableta de la adresa: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.softgalaxy.sector3report

Valentin Voicu,

consilier local ALDE Sector 3