Tineretul Conservator București vă urează Paște Fericit!


În săptămâna mare a Paștelui Ortodox tinerii conservatori din București au fost alături de bucureșteni, le-au urat acestora sărbători fericite și le-au oferit, simbolic, vopsea roșie pentru pentru a reaminti tradiția creștinească a înroșirii ouălor de paște.

Alături de Tineretul Conservator București a fost și dl. Cristian Cosmin, Președintele P.C. Sector 5 și Secretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului:  ” În săptămâna mare am ținut să le urez personal cetățenilor din Sectorul 5 un Paște Fericit cu liniște sufletească, belșug și lumină alături de cei dragi. Urările mele se îndreaptă și către toți cei care sărbătoresc, în acest sfârșit de săptămână, Învierea Domnului. Paște Fericit ! ”

Voicu ValentinPreședinte Tineretul Conservator București “Sfintele Sărbători Pascale intră în inimile noastre cu speranță și încredere. Prin bucurie și simplitate reușim să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și să înțelegem mai bine adevăratele valori ale vieții. Cu această ocazie împreuna cu colegii mei din București am oferit cetățenilor felicitări din partea Președintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin și liderilor din fiecare sector și un mic simbol cu ocazia Sfintei Sărbători de Paște. Le urez tuturor Bucureștenilor Sărbători Fericite.”

11153543_682979995163796_570738351_o

Alin Fediuc – Președinte Tineretul Conservator Sector 5: ” Cu ocazia Sărbătorilor Pascale tinerii conservatori au fost prezenți, ca întotdeauna, printre cetățenii sectorului. În Joia Mare nu am mai împărțit flori și bucurie așa cum am făcut de 8 Martie, ci gânduri bune și o mică atenție care să ajute la realizarea obiceiurilor creștinești. Tineretul Conservator vă urează PAȘTE FERICIT! ”

 

Tineretul Conservator a fost prezent și în Sectorul 3 la Dristor și la Piața Râmnicul Sărat – Ionut Cărămidă – Presedinte Tineretul Conservator Sector 3:  ”Sfânta Sărbătoare a Învinerii Domnului ne oferă plăcutul prilej de a vă trasmite calde urări de sănătate, pace și bucurie sufletească, alături de cei ce vă sunt dragi,precum și de împlinerea bunelor spertanțe. Am oferit cetăteniilor din sectorul 3 felicitări si un minichec din partea conducerii Partidului Conservator Sector 3 și din partea domnului Președinte – Daniel Constantin”.

 

În Sectorul 1 Tineretul Conservator a fost prezent la piața Domenii – Raluca Haliț – Președinte Tineretul Conservator Sector 1: ” Lumina Învierii, prin miracolul ei, să aducă în sufletele noastre liniște, împăcare, iubire multă și o primăvară deosebită ! Dumnezeu sa va dea iubirea și binecuvântarea lui ! Hristos a Înviat !”